Scrisoare catre Mos Craciun - 12 modele de scrisori - Descarca GRATUIT

Postat de: JouJou In: Activitati copii Pe:

Scrisoare către Moș Craciun

În fiecare an milioane de copii din întreaga lume îi scriu o scrisoare lui Moș Crăciun, punând în rândurile din scrisoare cele mai mari dorințe ale lor. De cele mai multe ori, scrisorile nu ajung în nicio cutie poștală, părinții ocupându-se de strângerea scrisorilor într-o cutie de amintiri și jucând sârguincios rolul bunului și darnicului Moș.

E bine de știut că la origine, nu Moș Crăciun primea scrisori de la copii, ci el era cel care trimitea scrisori copiilor. În realitate, aceasta era o modalitate prin care părinții încercau să își îndrume copiii pentru anul următor și să corecteze la ei anumite comportamente mai puțin derizabile. Această practică s-a schimbat pe măsură ce cadourile au devenit un element central din sărbătoarea Crăciunului, iar cuvintele din scrisoare s-au transformat rapid în liste de dorințe de Crăciun.

Unde locuieste Mos Craciun

Cred ca ne-am întrebat cu toții la un moment dat unde locuiește Moș Crăciun. Cea mai faimoasă legendă spune că Moș Crăciun locuiește într-o reședință confortabilă la Polul Nord. Cum a devenit Polul Nord atât de asociat cu Moș Crăciun? O teorie ar fi că Thomas Nast, un faimost caricaturist american, a lansat ideea într-o imagine pe care a desenat-o pentru revista populară Harper's Weekly.

O activitate super simpatică pe care o puteți face cu copilul este să creați împreună Căsuța lui Moș Crăciun. Avem în shop-ul nostru un Kit care conține toate materialele necesare – Kit căsuța lui Moș Crăciun.  

Te încurajăm să te uiți în secțiunea noastră de Art & Crafts unde vei găsi numeroase seturi creative cu care sigur îl vei impresiona pe Moșul - https://joujou.ro/promo/20-seturi-creative-Craciun

Adresa Mos Craciun

Iar pentru micuții care vor să trimită cu adevărat scrisoarea moșului, ei bine....adresa acestuia este următoarea:

·  Santa Claus Main Post Office
·   Tähtikuja 1
·   96930 Arctic Circle, Rovaniemi, Finland.

Nu numai copiii îi trimit scrisori lui Moș Crăciun, ci și unii adulți participă la acest ritual minunat. Spiridușii lui Moș Crăciun au raportat de mai multe ori că au primit scrisori de la politicieni celebri și chiar de la celebrități!

Scrierea unei scrisori lui Moș Crăciun poate deveni o activitate importantă din una din zilele din Calendarul de Advent. Iar dacă ai nevoie de inspirație cu privire la ce activitățile pe care le poți face cu copilul în acele zile, poți arunca un ochi în articolul nostru de pe Blog - https://joujou.ro/blog/60-idei-activitati-calendar-advent-b52.html

Model Scrisoare Mos Craciun

Dacă vreți să îl ajutați pe cel mic să scrie o scrisoare deosebită lui Moș Crăciun, am pregătit pentru voi 12 modele drăgălașe care sigur îl vor unge la suflet pe Moșu. Nu trebuie decât să descarci modelul dorit și să îl printezi. Iar copilul tău va scrie o scrisoare cu un design cu totul special.

Descarcă toate cele 12 modele de scrisori în format PDF aici - https://joujou.ro/documente/Scrisoare-catre-Mos-Craciun-JouJou.ro.pdf

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Scrisoare Mos Craciun

Email Moș Crăciun

În ultimii ani, Moș Crăciun a devenit destul de digital. Așa că pentru copiii secolului XXI și-a creat și o adresă de email.  Întotdeauna în pas cu vremurile, copiii îl pot contacta pe Moș Crăciun printr-o serie de platforme precum: https://www.aletter4santa.com/ , https://www.emailsanta.com/ sau https://elfhq.com/north-pole-post-office/email-santa/.

Peste 120 de Seturi creative de Crăciun

Dragilor, sperăm că v-au plăcut ideile propuse de noi. Dacă doriți extra inspirație pentru Crăciunul acesta nu uitați să aruncați un ochi în shop-ul nostru, la secțiunea Crafturi de Crăciun. Avem peste 120 de seturi și materiale cu care să aveți parte de un Crăciun Magic.


Ce mai găsiți util la noi pe blog cu tematică de Crăciun?

De-a lungul timpului am publicat mai multe articole care s-ar putea să îți placă:

Și dacă îți plac materialele noastre, te invităm să te înscrii la newsletter ca sa fii la curent cu toate articolele din blog-ul nostru. Pentru că pe JouJou.ro ne place să credem că oferim mai mult decât jucării educative pentru copii, ci și multe idei de activități pe care le puteți face cu copiii, cu un buget redus. 

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
Consimțământ pentru cookie-uri