Pe JouJou.ro te poți bucura de produse acum, iar plata o faci peste 30 de zile! Fără costuri suplimentare! 

Pasul 1 

Faci cumpărăturile online, adaugi jucăriile dorite în coșul de cumpărături și alegi să plătești prin PayPo. Pe pagina de checkout a site-ului nostru pe lângă metodele clasice de plată (numerar la curier și plata cu cardul), vei observa și opțiunea PayPo. În prima etapă este necesar să selectezi PayPo, iar acolo apasă direct pe Plasează comanda.

Pasul 2

După ce ai apăsat pe Plasează comanda, vei fi redirecționat pe pagina PayPo unde va trebui să completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS. Printre datele personale care îți vor fi solicitate este Numele și prenumele și CNP-ul. Furnizarea CNP-ului este necesară pentru ca PayPo să poată face verificarea identității tale și să poată accepta plata comenzii în numele tău. În această etapă PayPo va face instant o interogare la Biroul de credite astfel încât să își confirme că ești un client de bună credință. Este o etapă absolut firească pentru o soluție de plată întârziată.

Pasul 3

Dacă PayPo reusește să facă verificarea identității tale cu succes, va plăti pentru achizițiile tale de pe JouJou.ro, iar tu îți vei primi comanda. Există și posibilitatea ca verificarea ta să nu se poată face instant, caz în care de regulă în 24 de ore un operator PayPo va lua legătura telefonic cu tine. 

Dacă plata prin PayPo nu se va realiza cu succes, te sfătuim să iei legătura cu un operator PayPo fie prin telefon 0312294746 sau pe e-mail: info@paypo.ro. Serviciul Relații cu clienții este disponibil de luni până vineri între orele 08:00-18:00.

Dacă plata prin PayPo s-a realizat cu succes, pe lângă e-mailul JouJou de confirmare a comenzii vei primi și un e-mail de la echipa PayPo. 

Pasul 4

Verifici cumpăraturile acasă, iar pentru a achita sumele datorate către PayPo, vei avea 30 de zile de la achiziție. Nu uita, vei plăti doar produsele păstrate. PayPo îți va reaminti pe email atunci când vine scadența plății tale. Nu uita: plătești fără costuri suplimentare! Iar plata o vei putea face oricând în decursul celor 30 de zile de la plasarea comenzii, folosind linkul de plată primit pe email sau făcând transfer bancar în contul PayPo. 

Informații legale

Termeni și Condiții Servicii PayPo

Condiții de Utilizare PayPo

Consimțământ pentru cookie-uri