Jocuri logică

Jocuri logica - Smart Games, ThinkFun - Jucarii educative - JOUJOU.RO

Sunt 277 produse.

Se afiseaza 1-24 din 277 produs(e)

Jocuri logice

În viața copilului jocul este o activitate recreativă, relaxantă, însă are un puternic caracter formativ. Este cea mai firească și naturală modalitate prin care copilul învață despre el și despre lumea înconjurătoare. Cunoștințe care-l pregătesc pentru viață, sunt asimilate prin jocuri logica antrenante ce are ca scop învățarea experiențială. Jocul este întotdeauna o oportunitate cognitivă reală, transformând astfel procesul de învățare într-unul atractiv și distractiv.

Prin jocurile logice, copiii își antrenează anumite abilități încă de la o vârstă fragedă care vor sta la baza învățării viitoare. Jucăriile de logică sunt potrivite începând cu vârsta de 1 an, printre cele mai populare fiind jucăriile de potrivire, labirinturile, tetrisul, sau jocurile de reproducere a imaginilor.

Copiii stimulați să-și dezvolte gândirea logică și independentă încă din copilăria timpurie, se descurcă mai ușor în viața de adult. Sarcinile logice la care ar trebui să-i predispună joaca cu astfel de jucării sunt: analiza unei situații, observarea unor opțiuni de acțiune, alegerea unei soluții.

Jocuri inteligenta

Jucăriile logice stimulează copiilor concentrarea, persistența, creativitatea, inteligența. Aceste abilități se vor remarca mai târziu la vârsta adultă, în viața lor profesională. Prin descoperirea relațiilor de tip cauză-efect, prin căutarea soluțiilor și testarea lor, copiii deprind să gândească logic, critic și creativ prin joacă, fără să-și dea seama. Chiar dacă sunt percepute ca o joacă, cu cât petrec mai mult timp rezolvând sarcini date de jocuri logice, cu atât mai mult își vor dezvolta capacitatea de a rezolva problemele. Jocurile de logică reprezintă o variantă perfectă pentru o învățare distractivă.

La vârsta copilăriei, jocul reprezintă activitatea fundamentală. Atunci când se joacă, copilul pune în mişcare toată capacitatea sa de a stăpâni şi influenţa realitatea , dobândind încredere în propriile forțe.

Alege jocuri și jucării de logică prin care juniorul tău își dezvoltă perspicacitatea, inteligența, răbdarea și concentrarea într-un mod antrenant și atractiv.

Jocuri logică adulți

În magazinul nostru online găsești jucării și jocuri educative potrivite pentru fiecare categorie de vârstă și  care însuflețesc joaca liberă de acasă, grădiniță, after-school, școală sau spații de joacă pentru copii.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cele mai importante branduri de jocuri logică listate pe site-ul nostru sunt: Smart Games, ThinkFun, Djeco. 

Consimțământ pentru cookie-uri