Fișe de colorat Sylvanian families - Descarcă GRATUIT

Postat de: JouJou.ro In: Activitati copii Pe:

Sylvanian Families 

Sylvanian Families este o linie de jucării create de compania japoneză Epoch în 1985 și este populară în întreaga lume. Primele jucării Sylvanian Families au fost lansate în Japonia și au inclus animale precum ursi, vulpi, veverițe și căprioare.

Pentru că au fost cerute de clienți (și adorate de mulți ani și de copiii noștri), de câțiva ani produsele Sylvanian Families au apărut și în shop-ul JouJou.

Personajele sunt reprezentate de animalele îmbrăcate și civilizate, care locuiesc într-un sat mic și tradițional. Între îndrăgitele figurine, printre cele mai populare familii le găsiți pe cele ale Ariciului, Veveriței, Pisicilor cu Dungi, Iepurașilor de Ciocolată, Canguri, și nu numai. Ce e super intererant este că ficare familie vine cu povestea ei. Membrii familiei au un nume, însă bineînțeles că fiecare copil își poate denumi figurinele după bunul plac.

Jucării Sylvanian Families

Sylvanian Family oferă copiilor posibilitatea de a crea lumi imaginare, de a construi case și de a decora interioarele acestora, ceea ce le dezvoltă abilitățile de construcție și creativitatea. În colecția Sylvanian Families copiii vor găsi mai multe modele de case și de mobilier ce poate fi folosit, având stiluri arhitecturale diferite.

Personajele sunt adorabile și atrăgătoare, cu detalii bine realizate și cu haine și accesorii deosebite, ceea ce face ca jocul să fie mai plăcut și mai distractiv. Figurinele Sylvanian Family sunt realizate dintr-un material numit PVC (policlorură de vinil), care este un material plastic durabil și sigur pentru copii. Ele nu sunt plușate în sensul tradițional al cuvântului, adică nu au o umplutură moale din material textil sau din puf. În schimb, figurinele au o textură ușor mătăsoasă și netedă, cee ace le face foarte plăcute la atingere.

În plus, hainele și accesoriile personajelor sunt realizate din materiale textile, cum ar fi bumbacul și poliesterul. Din propria experiență – având în vedere că Sylvanian Families sunt in familia noastră de peste 5 ani – figurinele au rămas în stare excelentă. Foarte puține părți din puful de pe figurină s-a tocit sau îndepărat, doar pe zonele de maximă uzură.

Jocul cu Sylvanian Family este un mod plăcut și interactiv de a petrece timpul cu prietenii și familia, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților sociale și la consolidarea relațiilor. Jucăriile Sylvanian Family le permit copiilor să interpreteze diferite roluri, să exploreze relațiile sociale și să-și dezvolte abilitățile de comunicare și de interacțiune.

Personajele Sylvanian Family promovează valorile tradiționale de familie, de prietenie și de comunitate, ceea ce poate fi educativ și inspirațional pentru copii.

Sylvanian Family a câștigat mai multe premii pentru design, inclusiv premiul Good Design Award din Japonia. Astăzi sunt disponibile peste 300 de personaje Sylvanian Family, inclusiv animale de companie și accesorii. Există mai multe seturi tematice, inclusiv școli, magazine, spitale, case de vacanță și multe altele.

Fișe de colorat

Sylvanian Family a inspirat o serie de desene animate și cărți pentru copii, inclusiv seria "Calico Critters" în SUA. Și tocmai pentru că de cele mai multe ori copiii vor să facă și diferite activități cu jucăriilor lor preferate, am pregătit pe JouJou.ro o carte de colorat pe care o poți descărca gratuit cu desene Sylvanian Families.

Descarcă GRATUIT cartea de colorat Sylvanian Families de aici: Fișe de colorat Sylvanian Families. 

Iar dacă nu te-am convins să descarci încă cartea Sylvanian Families, iată cinci beneficii ale activității de colorat pentru copii:

Dezvoltă abilitățile motorii fine: Activitatea de colorare implică folosirea mâinilor și a degetelor pentru a colora întreaga suprafață a unei imagini. Prin aceasta, copiii își dezvoltă abilitățile motorii fine, precum coordonarea mână-ochi, dexteritatea și precizia mișcărilor. Iar desenele de colorat Sylvanian Families includ suficiente detalii la care copiii vor trebui să acorde o atenție sporită.

Îmbunătățește concentrarea și atenția: Colorarea necesită concentrare și atenție la detalii. Pe măsură ce copiii se concentrează pentru a colora o imagine, ei dezvoltă abilități de atenție și învăță să se concentreze mai bine pe sarcinile lor.

Stimulează creativitatea și imaginația: Activitatea de colorare îi încurajează pe copii să-și folosească imaginația și creativitatea pentru a alege culorile, combinații de culori și pentru a crea propriile desene. Acest proces stimulează creativitatea și imaginația, permițând copiilor să își dezvolte abilitățile de gândire creativă. Cu această carte de colorat Sylvanian Familiei, copiii pot folosi o gama variată de culori, putând fie să reproducă culorile reale ale figurinele, fie să creeze noi personaje. Imaginația nu are limită!

Încurajează autoexprimarea: Colorarea este o modalitate de a exprima emoțiile și de a-ți arăta personalitatea. Copiii pot alege culorile care reflectă starea lor de spirit sau preferințele personale și pot crea desene care reflectă cine sunt ei.

Dezvoltă abilitățile cognitive: Activitatea de colorare poate ajuta la dezvoltarea abilităților cognitive ale copiilor, cum ar fi recunoașterea formelor, identificarea culorilor, învățarea numerelor și a literelor. Prin colorare, copiii pot învăța și să facă asocieri între culori, forme, obiecte și cuvinte.

Și dacă îți plac materialele noastre, te invităm să te înscrii la newsletter ca sa fii la curent cu toate articolele din blog-ul nostru. Pentru că pe JouJou.ro ne place să credem că oferim mai mult decât jucării educative pentru copii, ci și multe idei de activități pe care le puteți face cu copiii, cu un buget redus. 

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
Consimțământ pentru cookie-uri