Calendar Advent

Sunt 85 produse.

Se afiseaza 1-24 din 85 produs(e)

Calendar Advent copii

Numărătoarea inversă până la Crăciun este o perioadă specială pentru copii și familiile lor, care sporește entuzismul și nerăbdarea de a ajunge în prima zi de Crăciun. Adăugarea unui calendar Advent pentru copii în rutina zilnică până la Crăciun face ca sezonul sărbătorilor să fie mult mai plăcut și distractiv, mai ales pentru cei mici. 

Calendarul de Advent Arts&Crafts poate fi realizat împreună cu micuții voștri folosind materiale din categoria noastră de Art&crafts. Aici vei găsi o varietate de produse care vă vor pune imaginația la treabă. 

Dacă nu te simți suficient de inspirat și ai nevoie de idei care să-ți sporească creativitatea, aruncă o privire peste articolul nostru amplu cu „60 Idei de activitati pentru Calendarul de Advent”. Chiar nu ai cum să nu găsești cel puțin o variantă pe care să o pui în practică împreună cu familia ta.  

Această activitate unește familia laolaltă într-un mod frumos și construiește o legătură unică între părinți și copii. 

Activități de Crăciun pentru copii

Pentru majoritatea părinților să-și țină copiii cît mai mult timp departe de tehnologie, televizoare și tablete a devenit un scop zilnic, dar mai ales în perioada vacanței de iarnă, în apropierea sărbătorilor. Sărbătorile înseamnă mai ales timp petrecut în familie, de aceea ai nevoie de cât mai multe activități de Crăciun pentru copii educative, dar și distractive în același timp. Construiți ornamente și decorațiuni folosind orice set creativ existent pe site la categoria Seturi crafturi copii Crăciun, jucați-vă, experimentați și învățați cu kit-urile DIY. 

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cel mai important brand de Calendare Advent listat pe site-ul nostru este: Creative Hobby.