Lucru manual pentru copii

Sunt 393 produse.

Se afiseaza 1-24 din 393 produs(e)

Seturile de lucru manual îi pot ține ocupați pe copii o bună perioadă de timp, solicitându-le acestora răbdarea și dezvoltându-le abilitățile motrice fine. JouJou oferă seturi de lucru manual potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieți: set de țesut, set de cusut, set de tricotat, set de meșterit bijuterii, și multe altele. Seturile pot fi utilizate atât acasă, cât și în instituții educaționale sau spații de joacă. Stimularea creativității este garantată cu seturile pentru lucru manual!

Lucru manual copii

Îți dorești să petreci timp de calitate alături de micuțul tău, care să îmbine în mod armonios distracția cu latura educativă? O idee excelentă ar fi să îi ocupi timpul liber cu activități de lucru manual pentru copii. Lucrul manual are rolul de a dezvolta gândirea critică și analitică, de a stimula creativitatea prin punerea în practică a propriilor abilități artistice și de a ajuta la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor. Dacă ești în căutare de idei de lucru manual copii, proiectele DIY sunt cele mai potrivite. Puteți crea orice vă trece prin cap, de la felicitări, tablouri, decorațiuni în orice perioadă a anului. Vă alegeți tematica, materialele de care aveți nevoie și lăsați creativitatea să lucreze. În categoria Arts & crafts veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru realizarea proiectelor voastre handmade.

Activități handmade copii

Când vine vorba despre activități handmade copii, plastilina este nelipsită și foarte îndrăgită de cei mici, mai ales pentru că este foarte versatilă și ușor de folosit, dându-le posibilitatea să creeze orice își doresc. Lucrul cu plastilina și pasta modelatoare îi calmează pe cei mici, le sporește concentrarea și le dezvoltă imaginația.

Creativitate copii

Încurajează în permanență creativitatea copiilor prin activitățile pe care le faceți zi de zi deoarece în felul acesta ei își vor dezvolta abilități noi, își vor descoperi pasiuni noi și vor fi mult mai pregătiți să facă față provocărilor vieții. Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani au nevoie de activități antrenante, educative, provocatoare, care să le mențină interesul, să îi ajute să învețe prin joc și joacă și să îi îndepărteze de tehnologie. Îți venim în ajutor cu o selecție de jocuri și jucării adaptate pentru preșcolari care le va influența în mod pozitiv activitățile de zi cu zi. Globul pământesc Orboot, jocul educativ PlayShifu Plugo Literele alfabetului și kit-urile de construcție Teifoc sunt doar câteva exemple din lista de zeci de jocuri și jucării educative pe care le poți găsi în shop-ul nostru. Când vorbim despre creativitate la copii vorbim despre o abilitate importantă care trebuie încurajată mai ales în această etapă de dezvoltare a vieții lor.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cele mai importante branduri de Seturi de lucru manual pentru copii de pe site-ul nostru sunt: Creativ HobbyDjeco și Legler.

Consimțământ pentru cookie-uri