Decor de Crăciun

Sunt 123 produse.

Se afiseaza 1-21 din 123 produs(e)

Decorațiuni de Crăciun

Tradiția este ca de sărbători să se împodobească casa și bradul. Dacă te-ai plictisit de decorațiunile clasice, comerciale, întâlnite la tot pasul în magazine, poți confecționa ornamente originale, hand made care îți vor impresiona musafirii și vor conferi casei tale o notă aparte de sărbătoare. 

Nu ezita să îi implici și pe cei mici în crearea de decorațiuni de Crăciun. Cu siguranță le va face plăcere să meșterească alături de voi, pentru ca mai apoi să amenajați spațiul împreună și să transformați casa într-un decor de poveste. 

Pentru a construi un decor de Crăciun de neuitat utilizează kit-ul DIY glob cu decor de Craciun și vei avea propriul glob de Crăciun cu zăpadă artificială pe care îl vei privi cu drag în fiecare an și îți vei reaminti momentele în care l-ai realizat alături de cei dragi. 

Decor de Crăciun handmade 

Dacă visezi la un decor de Crăciun handmade trebuie să începi din timp procurarea materialelor necesare și să îți faci în minte schița modului în care ai vrea să arate. Avantajele articolelor handmade este că nu se demodează, sunt unicat, reflectă personalitatea familiei voastre și sunt făcute cu suflet. 

În plus, dacă vrei ca de sărbători să adaugi noi elemente de decor în camera copilului, Joujou.ro îți oferă o gamă variată de articole mici de mobilier care vor eficientiza spațiul de depozitare, dar și decorațiuni și stickere decorative pentru înveselirea pereților. 

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cel mai important brand de Decor de Crăciun listat pe site-ul nostru este: Creative Hobby.