Jucarii magnetice

Jucarii magnetice - Magna Tiles, Playmags, Magplayer

Sunt 195 produse.

Se afiseaza 1-24 din 195 produs(e)

Jocuri magnetice

Jucăriile magnetice au devenit tot mai populare în ultimii ani, și asta datorită beneficiilor educaționale pe care le au. Extrem de versatile, jucăriile magnetice permit copiilor să le utileze în numeroase feluri, să construiască sute de structuri, să inventeze mereu jocuri și povești noi. Cu un grad ridicat de rezistență, jucăriile magnetice pot face casă bună cu cei mici timp de mulți ani, ajutând nu doar la dezvoltarea creativității copiilor, ci și la dezvoltarea gândirii logice a acestora. Castele, căsuțe, mașini, rachete, trenuri, bărcuțe - sunt doar câteva exemple de structuri ce pot fi create cu ajutorul jucăriilor magnetice. 

Set magnetic de construit

Jucăriile magnetice sunt o modalitate distractivă și interactivă pentru copii de a se juca și de a construi diferite obiecte și structuri. Aceste jucării au magneti puternici care permit copiilor să creeze și să experimenteze cu diverse forme și modele. Una dintre cele mai mari beneficii ale jucăriilor magnetice este că acestea încurajează creativitatea și jocul imaginativ. Copiii pot construi structuri simple sau mai complexe, utilizându-și imaginația și abilitățile de construcție pentru a crea ceva nou și unic. 

De asemenea, jucăriile magnetice pentru copii pot îmbunătăți abilitățile motorii și dezvoltarea cognitivă. Copiii pot încerca să adune și să asambleze diferite părți magnetice, ajutând la dezvoltarea abilităților motorii fine. De asemenea, copiii pot învăța despre forme și culori, precum și despre structuri și modele, ceea ce poate îmbunătăți abilitățile lor cognitive.

Magna-Tiles

Magna-Tiles, Playmags și Magformers sunt trei branduri populare de jucării magnetice. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori, permițând copiilor să creeze o varietate de modele și structuri unice. Din punct de vedere al varietății tematice, cu siguranță Magna-Tiles a câștigat teren în ultimii ani, prin lansarea unor seturi cu teme precum: metropola, dinozauri, ferma, seturi fosforescente, etc. 

Playmags

Jucăriile magnetice de construit pot fi o modalitate excelentă pentru copiii care își doresc să învețe despre fizică și știință. Magnetii puternici permit copiilor să experimenteze cu atracția și repulsia magnetelor, învățând despre legile fizicii într-un mod distractiv și interactiv. 

În concluzie, jucăriile magnetice sunt o modalitate distractivă și educativă pentru copii de a se juca și de a construi. Branduri populare precum Magna-Tiles, Playmags și Magformers oferă o varietate de opțiuni pentru copiii de toate vârstele, permițându-le să exploreze și să creeze într-un mod unic și distractiv. Beneficiile jucăriilor magnetice sunt multe, de la îmbunătățirea abilităților motorii și cognitive până la încurajarea creativității și jocului imaginativ.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro

Consimțământ pentru cookie-uri