Jucării cu Supermario

Sunt 39 produse.

Se afiseaza 1-24 din 39 produs(e)

Jucării Super Mario

Jucăriile cu tematică Super Mario, inclusiv cele de la Epoch și Lego, au adus în casele copiilor universul captivant al celebrului personaj de jocuri video de la Nintendo. Aceste jucării au devenit o modalitate perfectă de a aduce magia lumii Super Mario în viața reală și de a permite fanilor să creeze propriile aventuri.

Super Mario trezește însă, cu siguranță, numeroase amintiri și părinților. Super Mario este un personaj fictiv iconic din industria jocurilor video, creat de compania japoneză Nintendo. Personajul principal, Mario, a fost inventat de unul dintre cei mai influenți creatori de jocuri video din istorie, și a apărut pentru prima dată în jocul "Donkey Kong," lansat în 1981. Totuși, Mario a devenit cu adevărat celebru și emblematic în 1985, când Nintendo a lansat jocul "Super Mario Bros. Acest joc a fost un adevărat succes și a introdus lumea minunată a regatului Mushroom Kingdom și a aventurilor lui Mario de salvare a Prințesei Peach de sub controlul maleficului Bowser. "Super Mario Bros." a stabilit multe dintre elementele iconice asociate cu franciza Super Mario, inclusiv ciupercile care îl fac pe Mario mai mare și flori care îi oferă puterea de a arunca proiectile.

Jucării Mario

Mario a evoluat de-a lungul decadelor, apărând în numeroase jocuri, inclusiv jocuri de curse, sport, aventuri și multe altele. El a devenit unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea jocurilor video, fiind un ambasador al industriei și simbol al Nintendo.

Nu e de mirare că astăzi, Super Mario este prezent în numeroase jocuri în afara celor video. Epoch Games a creat o întreagă gamă de produse cu această tematică: jocuri care se adresează copiilor cu vârste începând de la 3 ani în sus. Jocurile Epoch permit copiilor să exploreze și să construiască peisaje și personaje din această lume fantastică. Seturile cu Super Mario de la Epoch includ figurine ale lui Mario, Luigi, Bowser și multe altele, precum și accesorii care pot fi plasate în decoruri. Copiii pot construi nivele, pot adăuga elemente interactive și pot personaliza scenariile după preferințele lor. Aceste jucării încurajează creativitatea, dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor și oferă ore întregi de distracție.

Aquabeads Super Mario

Iar dacă aveți copii pasionați deopotrivă de lucru manual și jocuri cu Super Mario, atunci Aquabeads sunt alternative potrivită. Aquabeads Super Mario aduce în lumea jocurilor de construcție unicitatea universului Mario. Aceste seturi permit copiilor să creeze și să personalizeze personaje și elemente familiare din jocurile Mario cu margele speciale Aquabeads. O modalitate distractivă de a-și dezvolta abilitățile creative și fine motorii, Aquabeads Super Mario transformă personajele preferate în opere de artă.

Lego Super Mario

Colaborarea dintre Lego și Nintendo a dat naștere, de asemenea, unor seturi de construcție Lego Super Mario unice. Aceste seturi permit copiilor să creeze nivele și scenarii inspirate din jocurile Super Mario folosind cărămizi Lego speciale și o figurină interactivă Lego Mario. Lego Mario este dotat cu senzori care reacționează la cărămizi Lego specifice și la mișcările jucătorului.

Lego Mario

Seturile Lego Super Mario oferă o experiență de joc captivantă, în care copiii pot adăuga obstacole, inamici și alte elemente pentru a crea propriile provocări.

Atât jucăriile de la Epoch, cât și cele Lego sau Aquabeads promovează dezvoltarea abilităților motorii fine, coordonarea ochi-mână și dezvoltarea imaginației. Ele permit copiilor să intre în lumea Super Mario și să interacționeze cu personajele și elementele de bază ale jocurilor video.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.

Consimțământ pentru cookie-uri