Am nevoie de consiliere în alegerea unui produs. Cum procedez?

Ne poți contacta fie prin e-mail la office@joujou.ro, fie prin telefon la 0770 568 568 (0770 JOUJOU) dacă dorești consiliere în alegerea unui produs de pe site-ul nostru.

Pot comanda și prin telefon?

Putem oferi consiliere telefonică, însă pentru a evita orice neînțelegere preferăm ca plasarea comenzii să se facă online.

Cât costă livrarea produselor?

Taxa de livrare a comenzilor este de 19 lei, indiferent de metoda de plată. Comenzile cu o valoare mai mare de 299 lei beneficiază de transport gratuit.

Costul transportului este valabil pentru localitățile aflate în aria de acoperire a curierului. Pentru localitățile aflate în afara ariei de acoperire a curierului se va percepe un tarif suplimentar intre 1 lei RON/km.

În cât timp primesc comanda?

Încercăm să trimitem produsele comandate cât mai curând, iar în funcție de localitatea unde trebuie livrată comanda termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare.

Produsele la comandă sau cele ce nu se află în stocul producătorului vor fi livrate în termen de 4 pană la 6 săptămâni.

Cum pot returna un produs?

Ai dreptul să renunți la unul sau mai multe produse, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Pentru realizarea unui retur trebuie să trimiți solicitarea scrisă la office@joujou.ro, menționând numărul comenzii.

În cat timp primesc banii înapoi pentru returul realizat?

Banii se pot returna în termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de către Joujou Toys, în contul indicat de cumpărător.

Care este valoarea minimă pentru o comandă?

Nu există o comandă minimă pentru produsele de pe site-ul nostru.