În primele lor 1000 de zile, copiii noștri dezvoltă peste 1000 de conexiuni neuronale în fiecare secundă. Cu stimulii potriviți, numărul conexiunilor poate crește chiar și până la 1.000.000 pe secundă.

Știi cum am aflat asta?

Alina, prima jumătate a proiectului JouJou, este sociolog de profesie, pasionată de cifre și de statistici, mereu la curent cu studiile și informațiile despre dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Mihai, cealaltă jumătate, iubește lemnul și știe cum să-l modeleze, să se joace cu el, să-l transforme.

Am adus aceste două superputeri împreună și astfel am creat JouJou, un loc în care tot timpul vei găsi jucării de calitate, sigure și smart, dar și mobilier și decorațiuni care să completeze universul copilului tău. Avem mare încredere în acest proiect și știm că facem alegerile potrivite pentru că, deși cele două jumătăți sunt adulți în toată firea, sufletul JouJou este de copil.

JouJou este despre copii creativi care învață prin joacă, despre părinți mereu prezenți în viața lor, despre bunici iubitori. Despre dorința de a crește oameni echilibrați, empatici, sociabili. JouJou e pentru cei cărora nu le e frică să fie autentici. Joujou e pentru copii ca ai tăi, isteți, curioși și dornici mereu de activități noi. E pentru copiii care se bucură de copilărie și joc liber și creativ. E pentru copiii cărora nu le e frică să fie ei. Joujou e pentru copilul relaxat, care învăță chiar și fără să vrea.

Bine ai venit în lumea noastră!

Alina, Mihai, și cei doi mici testeri A. și N.