Jucării educative

Jucarii educative - Jocuri educationale logica, matematică, știința, limbaj

Sunt 635 produse.

Se afiseaza 1-24 din 635 produs(e)

Învățatul nu trebuie să fie un chin! Importanța învățării prin joacă este dovedită științific, motiv pentru care JouJou acordă o importanță aparte acestei categorii de jucării. Jocul este de departe cea mai naturală formă de învățare. De aceea, este important să investești în jucării educaționale. Ca părinte, dar și ca societate. Jucăriile educative de calitate sunt atât de inteligente încât copilul dvs. se distreză cu ele, fără însă să realizează și cât de mult învăță în acelați timp. Jocurile educaționale sunt potrivite atât pentru a fi folosite acasă, cât și în școli, after-school-uri sau spații de joacă pentru copii.

Jucăriile educative sunt o modalitate excelentă de a ajuta copiii să învețe și să se dezvolte într-un mod distractiv și interactiv. Aceste jucării au fost concepute special pentru a încuraja dezvoltarea abilităților cognitive, sociale și motorii ale copiilor, în timp ce se joacă.

Jucării educative 1 an

Pentru copiii de 1 an, jucăriile educative trebuie să fie simple, sigure și interactive. Aceste jucării pot include jucării cu sunete și texturi diferite, jucării de stivuit sau jucării de împins. Aceste jucării ajută la dezvoltarea abilităților motorii, la învățarea culorilor și a formelor, și la încurajarea jocului imaginativ.

Jucării educative 2 ani

Pentru copiii de 2 ani, jucăriile educative pot fi mai complexe și mai interactive. Aceste jucării pot include jucării de construit cu blocuri, jocuri de puzzle, jucării cu litere și cifre sau jucării care încurajează jocul de rol. Aceste jucării ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, la dezvoltarea gândirii spațiale și la învățarea alfabetului și a numerelor.

Jucării educative 3 ani

Pentru copiii de 3 ani, jucăriile educative pot fi și mai complexe, oferind copiilor oportunitatea de a se dezvolta într-un mod mai avansat. Aceste jucării pot include jocuri de strategie, jocuri de construit cu piese mai mici sau jucării care încurajează jocurile de rol. Aceste jucării ajută la dezvoltarea abilităților cognitive și a gândirii critice.

Beneficiile jucăriilor educative sunt multe. Acestea ajută la dezvoltarea abilităților cognitive și motorii, încurajează creativitatea și jocul imaginativ și ajută la dezvoltarea abilităților sociale. De asemenea, jucăriile educative pot fi o modalitate excelentă de a învăța lucruri noi într-un mod distractiv și interactiv.

În concluzie, jucăriile educative sunt o modalitate excelentă de a ajuta copiii să se dezvolte și să învețe într-un mod distractiv și interactiv. Indiferent de vârsta copilului, există o varietate de jucării educative disponibile, care pot ajuta la dezvoltarea abilităților cognitive, motorii și sociale ale copilului. 

Pe JouJou.ro poți găsi jucării de logică, jucării matematice, jucării lingvistice, și multe altele. Cele mai importante branduri de jucării educative din site-ul nostru sunt: Learning Resources, Smart Games, Miniland, Educational Insights

Consimțământ pentru cookie-uri