Seturi crafturi copii Crăciun

Sunt 165 produse.

Se afiseaza 1-24 din 165 produs(e)

Seturi creative Crăciun

Produsele din categoria seturi crafturi copii Crăciun sunt ideale pentru dezvoltarea creativității și a abilităților motrice a celor mici. Sunt seturi creative de artizanat cu tematică de Crăciun menite să le dezvolte copiilor pasiunea pentru frumos, pentru artă și pentru lucrurile autentice. Seturile creative și kit-urile creative incluse în această categorie sunt potrivite copiilor peste 2 ani. În shopul nostru veți descoperi cele mai frumoase seturi creative Crăciun precum kit-uri creative cu plastilina Silk Clay și Foam Clay, globuri pe care le puteți personaliza după preferințe împreună cu cei mici, stickere decorative care aduc magia iernii în casa voastră, mini kit-uri DIY de ornamente de Crăciun și multe altele.

Blankuri din lemn

Dacă micuțul tău este pasionat de construit și de activități care presupun multă atenție și migală, îți recomandăm blankuri din lemn sub formă de brăduți, reni, om de zăpadă sau diferite ornamente de Crăciun cu care puteți împodobi casa și bradul. Setul Kit Casuta lui Mos Craciun ar putea fi o activitate extrem de îndrăgită de cei mici, potrivită pentru Ajunul Crăciunului. Casuța poate fi pictată și decorată în funcție de imaginația copiilor.

Crafturi Crăciun

Pentru copiii între 3 și 5 ani veți găsi diverse jocuri de rol și crafturi Crăciun interactive care le vor antrena abilitățile cognitive și pe cele practice. În funcție de interesele copiilor puteți alege seturi magnetice Magna Tiles, jocuri educative, puzzle-uri, jucării magnetice și multe alte jocuri de construit care le vor aduce bucurie micuților voștri.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cel mai important brand de Seturi crafturi copii Crăciun listat pe site-ul nostru este: Creativ Hobby.

Consimțământ pentru cookie-uri