Seturi cu stickere și colaje

Sunt 55 produse.

Se afiseaza 1-24 din 55 produs(e)

Stickere copii

Stickerele pentru copii asigură părinților câteva momente de liniște, cât timp celor mici le este stimulată dezvoltarea atenției și concentrării, dar și motricitatea fină. Pe JouJou găsiți o gamă variată de seturi cu stickere pentru copii, cu diferite obiecte casnice și personaje, animale, forme geometrice, etc. 

Colaje copii

Seturile cu abțibilduri copii includ, de cele mai multe ori, atât planșele de lucru, cât și foile cu abțibilduri pe care copiii trebuie să le dezlipească. Calitatea superioară a seturilor este dovedită de abțibildurile groase, special gândite pentru a fi ușor de dezlipit de cei mici și mai ales reutilizabile. Unul dintre cele mai apreciate seturi este cel cu Planse cu abtibilduri repozitionabile Djeco, Invatam ce facem acasa, care vă va ajuta și în stabilirea unei rutine pentru copii. 

Abțibilduri repoziționabile

Nu întotdeana lipirea abțibildurilor este realizată cu succes de copii, astfel încât este foarte important ca stickerele și abțibildurile să fie repoziționabile. Atunci când lipirea abțibildului nu este perfectă din prima încercare, copilul poate dezlipi stickerul și reîncerca lipirea acestuia. 

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cel mai important brand de Stickere copii și abțibilduri listat pe site-ul nostru este: Djeco.

Consimțământ pentru cookie-uri