Plastilina si pastă modelatoare

Sunt 188 produse.

Se afiseaza 1-24 din 188 produs(e)

Plastilina

Majoritatea copiilor prezintă un minim interes pentru modelaj, plastilina fiind folosită atât acasă, cât și în grădinițe și școli în diverse activități educaționale. Achiziționarea unor produse de calitate este foarte importantă, pentru copii fiind recomandată plastilina non-toxică. Stimularea creativității și abilitățile motrice fine sunt garantate de utilizarea plastilinei în activitățile educaționale. Alături de plastilină, JouJou vă propune și alte materiale pentru modelaj provocatoare precum nisipul kinetic, spuma de modelat, purbere spațială sau chiar lut. 

Pasta modelatoare

Plastilina și pasta modelatoare sunt jucării clasice pentru copii care îi ajută să-și dezvolte creativitatea și abilitățile motorii fine. Aceste jucării pot fi utilizate pentru a crea o varietate de forme și modele, și sunt distractive pentru copii de toate vârstele. În ultimii ani au apărut foarte multe seturi de pastă modelatoare care include instrucțiuni pas cu pas, ceea ce face sarcina copiilor și părinților mult mai ușoară. 

Plastilina care se intareste

Plastilina este una dintre cele mai populare jucării pentru copii, fiind disponibilă într-o varietate de culori și texturi. Una dintre cele mai interesante variante este plastilina care se intareste, care devine solida după ce este lăsată să se usuce. Această variantă este excelentă pentru crearea de modele care vor rămâne în formă după ce sunt realizate, fiind astfel ideale pentru proiecte pe termen lung. Plastilina care se întărește este denumită și Silk Clay sau Foam Clay, aceasta din urmă incluzând și mici biluțe de poliester în compoziție. 

Planseta plastilina

Plansetele pentru plastilină sunt, de asemenea, o alegere populară pentru copii, deoarece le oferă o suprafață de lucru dedicată, care îi ajută să-și organizeze materialele și să-și păstreze lucrările într-o stare bună. Aceste plansete sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, iar majoritatea sunt folosite atât la școală, cât și acasă.

Animale din plastilina

Animalele din plastilină sunt o alegere populară pentru copii, deoarece le permit să-și folosească imaginația și să-și dezvolte abilitățile de modelare. Cu ajutorul plastilinei, copiii pot crea o varietate de animale, de la cei mai mici la cei mai mari, și pot să le dea forme și culori diferite. În shop-ul nostru găsiți mai multe seturi cu animale din plastilină, care includ toate materialele necesare dar și instrucțiuni pas cu pas. 

Fructe si legume din plastilina

Fructele și legumele din plastilină sunt o modalitate distractivă de a învăța copiii despre alimente sănătoase și de a le ajuta să-și dezvolte abilitățile de modelare. Aceste jucării educative îi învață pe copii să recunoască formele și culorile diferite ale alimentelor, precum și să înțeleagă mai bine procesul de cultivare și pregătire a acestora.

Astfel, plastilina și pasta modelatoare sunt jucării clasice și distractive pentru copii, care le permit să-și dezvolte imaginația și abilitățile de modelare. Variantele de plastilină care se intăresc, plansetele de plastilină și animalele și fructele din plastilină sunt doar câteva dintre exemplele de jucării care pot fi realizate cu aceste materiale. Indiferent de vârstă sau nivel de experiență, aceste jucării sunt o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul și de a-ți dezvolta abilitățile creative și motorii fine.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cele mai importante branduri de plastilină și pastă modelatoare din magazinul nostru sunt: Creativ Hobby, Carioca și Educational Insights

Consimțământ pentru cookie-uri