Seturi Paște

Sunt 103 produse.

Se afiseaza 1-24 din 103 produs(e)

Seturi de Paște

Produsele Art & Crafts sunt adorate de mare parte de copii, fiind perfecte pentru zilele în care stăm în casă cea mai mare parte a zilei. Tematica de Paște aduce în shop-ul JouJou produse de Art & Crafts cu adevărat speciale, de la seturi cu plastilină, la seturi cu stickere sau ouă pictate.

Cu Paștele aproape, este momentul perfect pentru a descoperi seturile creative Art & Craft pentru copii cu tematica de Paște. Seturile cu plastilină Silk Clay și seturile de Paște sunt ideale pentru a oferi copiilor o activitate distractivă și educativă în timpul sărbătorilor.

Seturi Paște copii

Seturile cu plastilină Silk Clay oferă o experiență unică de modelare, datorită materialului său moale și ușor de manevrat. Copiii vor fi încântați să creeze propriile lor modele de Paște, cum ar fi iepurași, pui de găină sau chiar ouă de Paște, cu ajutorul acestor seturi. Mai mult decât atât, plastilina Silk Clay este non-toxică și sigură pentru copii, făcându-le părinților să se simtă în siguranță.

Decorațiuni ouă de Paște copii

Seturile de Paște sunt perfecte pentru a decora casa sau grădina în timpul sărbătorilor. Acestea includ tot ce este necesar pentru a crea decorațiuni frumoase și unice, cum ar fi coronițe de flori, figurine de iepurași sau chiar ouă din polistiren pictate. Seturile de Paște sunt ideale pentru a aduce întreaga familie împreună pentru a crea amintiri frumoase și pentru a celebra sărbătorile într-un mod creativ.

Ouă din polistiren

Ouăle din polistiren sunt o alegere populară pentru decorarea de Paște și se potrivesc perfect cu seturile de Paște. Copiii se pot distra pictând ouăle cu acuarele, creioane sau markeri, iar apoi pot utiliza ouăle pentru a decora masa de Paște sau pentru a le oferi cadou celor dragi.

Seturile creative Art & Craft pentru copii cu tematica de Paște, inclusiv seturile cu plastilină Silk Clay, seturile de Paște și ouăle din polistiren, sunt o alegere perfectă pentru a oferi copiilor o activitate distractivă și educativă în timpul sărbătorilor. Aceste seturi sunt sigure și pot fi folosite pentru a crea decorațiuni frumoase și unice de Paște, care vor aduce bucurie și încântare întregii familii.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cele mai importante branduri de Seturi de Paște listate pe site-ul nostru sunt: Creativ Hobby și Carioca.