Clienții au dreptul să renunțe la unul sau mai multe produse, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor de returnare prin curierat rapid.

Pentru realizarea unui retur pe site-ul www.joujou.ro, cumpărătorul trebuie să trimită solicitarea scrisă la office@joujou.ro, menționând numărul comenzii.

Produsele se trimit vânzătorului în starea in care au fost primite, în cutia originală, cu toate accesoriile, consumabilele și produsele cadou aferente, împreună cu o copie după factură și certificatul de garanție în original. Cumpărătorului care a notificat vânzătorul de intenția de a returna unul sau mai multe produse ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a făcut referire au fost returnate sau înmânate către vânzător sau unei persoane autorizate de acesta sa recepționeze produsele (de obicei firma de curierat rapid), fără întârziere nejustificata și in decurs de cel mult 5 zile de la data la care acesta a comunicat Vânzătorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de cumpărător înainte de expirarea perioadei de 5 zile împachetate corespunzător pentru protejarea pe durata transportului.

Dacă cumpărătorul nu împachetează corespunzător pentru protejarea/manipularea produselor returnate, curierul agreat este îndreptățit să nu preia bunurile notificate pentru retur. Dacă cumpărătorul trimite produsele împachetate necorespunzător pentru protejare/manipulare prin altă metoda (alt curier, Poșta Română, predare personală, etc.) este răspunzător de orice distrugeri, defecte, descompletări constatate la recepția returului. Prevederile de mai sus Nu se refera la ambalajul original al produselor ci la orice ambalaj care conform standardelor de curierat precizate pe pagina curier sunt in măsură să protejeze produsele in funcție de specificul lor (material, dimensiuni, etc).

Cumpărătorul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, conform legilor in vigoare sa scadă din valoarea produselor sume necesare pentru aducerea produselor la starea lor originală, în cazul în care acestea au fost deteriorate.

Consimțământ pentru cookie-uri