Jucarii exterior

Sunt 248 produse.

Se afiseaza 1-24 din 248 produs(e)

Jucăriile de exterior sunt o sursă infinită de distracție și aventură pentru copii de toate vârstele. Ele aduc oportunitatea de a explora și de a se bucura de natură, de a-și dezvolta abilitățile motorii și de a se conecta cu prietenii în aer liber. Iată câteva exemple de jucării de exterior care vor captiva cu siguranță imaginația copiilor și pe care le puteți găsi pe JouJou.ro.

Biciclete și trotinete

Bicicletele și trotinetele sunt jucării clasice care aduc o mulțime de distracție și beneficii fizice. Copiii pot pedala sau se pot deplasa pe trotinete, învățând în același timp echilibrul și coordonarea motorie. Aceste jucării îi ajută să se simtă independenți și să descopere lumea din jurul lor într-un mod activ și sănătos. Pe site-ul nostru veți găsi în special biciclete fără pedale. Bicicletele fără pedale îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de echilibru într-un mod progresiv și natural. Fără să se concentreze și pe pedale, copiii se pot concentra pe menținerea echilibrului și pe coordonarea corpului lor.

Căsuțe de grădină

Casuțele de grădină sunt un alt tip de jucărie de exterior care oferă oportunități nesfârșite de joacă imaginativă. Copiii își pot construi propriile lor spații de joacă, unde pot crea jocuri de rol și povestiri unice. Aceste casuțe sunt adesea prevăzute cu accesorii suplimentare, cum ar fi tobogane, leagăne sau rampe de cățărare.

Seturi de grădinărit pentru copii

Seturile de grădinărit sunt perfecte pentru a încuraja copiii să se conecteze cu natura și să învețe despre plante și animale. Aceste seturi includ unelte de grădinărit adecvate vârstei, precum greblă, lopată și roabă, oferindu-le copiilor ocazia de a cultiva propriile flori sau legume. Prin intermediul acestor activități, copiii își vor dezvolta răbdarea și respectul față de mediul înconjurător.

Baloane de săpun

Zmeiele, popicele și baloanele de săpun adaugă o notă de magie și bucurie în jocurile de exterior. Zmeielele înaripate pot zbura pe cer într-un dans aerian captivant, popicele pot fi răsturnate cu îndemânare și baloanele de săpun pot crea sclipiri delicate și pline de culoare. Aceste jucării promovează activitatea fizică, interacțiunea socială și momentele de distracție în aer liber.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cele mai importante branduri de Jucării de exterior listate pe site-ul nostru sunt: BS Toys, Wendy Toys și Ses Creative

Consimțământ pentru cookie-uri