Joujou.ro acceptă trei modalități de plată:

  • Numerar la livrare (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectuează livrarea);
  • Plata online cu card (card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții);
  • Ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către Vânzător).
  • Plata cu cardul, în rate (de la 2 la 4 rate), fără dobândă. După ce veți introduce numărul de card in pagina procesatorului de plăți Netopia Mobilpay, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata in rate, la una din băncile agreate de către magazin si va afișa o lista de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Plata cu cardul in rate este valabila pentru posesorii de: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance.

Pentru plățile în numerar, conform legii nr. 70 din 2 aprilie 2015 pentru întărirea disciplinei financiare, începând cu data de 9 mai 2015, suma maximă pe care Joujou.ro o poate încasa de la o persoană fizică este de 10.000 lei pe zi. Pentru toate celelalte situații (persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, etc.) suma maximă pentru fiecare cumpărător este de 5.000 lei pe zi.

Plata online cu cardul este realizată prin MobilPay, utilizându-se un mediu de tranzacționare 3D Secure.

Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv in RON folosind informațiile furnizate de cumpărător în formularul destinat. SC Joujou Toys SRL nu răspunde de corectitudinea informațiilor furnizate de cumpărător pentru factură sau de imposibilitatea deducerii unor cheltuieli din cauza informațiilor furnizate incorecte de către cumpărător. Facturile se emit astfel: pentru plățile efectuate anterior primirii produselor și serviciilor se emite factura de avans iar pentru plățile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finală la momentul expedierii către cumpărător (predării către curier). Pentru corecții (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt incluse in raportările fiscale. Nu se accepta corecții cu excepția acelor modificări ale facturilor efectuate prin metodele și la termenele legale.