Seturi Crăciun

Sunt 131 produse.

Se afiseaza 1-24 din 131 produs(e)

Calendar Advent

Crăciunul este cea mai iubită perioadă din an de către copii. Pe lângă bradul împodobit, colinde, turtă dulce, cadourile de la Moș Crăciun și vacanță, copiii iubesc sărbătorile de iarnă și pentru timpul petrecut alături de părinți și familie. 

Joujou îți propune o gamă variată de seturi Crăciun cu ajutorul cărora poți confecționa alături de micuții tăi creatori decorațiuni, jucării și felicitări pentru cei dragi. 

Dacă vrei să introduci încă de pe 1 decembrie copiii în atmosfera sărbătorilor poți crea împreună cu ei un Calendar Advent care să ascundă în fiecare zi, până în prima zi de Crăciun câte un mic cadou. Astfel, fiecare zi va fi magică pentru ei.

Realizați-l după bunul plac și împodobiți-l cu stickere decorative sau cu stickere transferabile și umpleți fiecare buzunar cu dulciuri, mici jucării sau orice idee creativă vă vine în minte. 

Puteți construi un calendar Advent cu Set creativ margele de calcat, un set distractiv care vă va inspira să faceți un nou motiv în fiecare zi înainte de Crăciun.

Decor de Crăciun

Ajută-i pe cei mici să își împodobească camera și să aibă propriul decor de Crăciun cu ornamente, ghirlande și figurine realizate de ei. 

Seturi crafturi copii Crăciun

Descoperă colecția de seturi crafturi copii Crăciun și alege articolele preferate. Acestea au rolul de a dezvolta dexteritatea și creativitatea copiilor, fiind recomandate celor cu vârste peste 3 ani.

Accesorii handmade Crăciun

Poți aduce magia iernii în casa voastră prin creațiile proprii. Faceți-vă propriul glob de zăpadă și personalizați-l în funcție de preferințe sau creați decorațiuni cu o notă personală și unică cu ajutorul figurinelor din  MDF cu motive de Crăciun. Îmbină utilul cu plăcutul și construiește amintiri unice alături de cei mici.  

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cel mai important brand de Seturi Crăciun listat pe site-ul nostru este: Creative Hobby.