Bucătărie copii

Bucatarii copii - Bucatarie  lemn copii, accesorii complete

Sunt 87 produse.

Se afiseaza 1-24 din 87 produs(e)

Bucătării copii

Dacă și copilul tău este pasionat de bucătărit, Joujou.ro este soluția potrivită pentru a-i oferi acestuia tot ce are nevoie pentru joacă: bucătării de jucărie, electrocasnice de jucărie, oale, veselă și multe altele. Pregătește-ți copilul pentru rolul de masterchef și asigură-te că are acces la jocuri de rol de de cea mai bună calitate. Pe langa invatarea abilitatilor de gatit si de organizare, bucatariile pentru copii pot fi, de asemenea, o sursa de distractie si de joc imaginativ. Copiii pot crea scenarii si povesti in timp ce gatesc si isi exerseaza abilitatile de comunicare si cooperare cu alti copii.

Bucătărie copii lemn

Bucatariile copii din lemn sunt o jucarie clasica si educativa, care ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea bucatariei intr-un mod distractiv si sigur. Acestea sunt o modalitate excelenta de a le dezvolta creativitatea si abilitatile culinare, in timp ce se distreaza. Aceasta jucarie poate fi folosita pentru a invata copiii despre alimentatie, gatit si curatenie. Bucataria pentru copii din lemn este de obicei prevazuta cu o varietate de accesorii, cum ar fi aragaz, cuptor, frigider, chiuveta, rafturi pentru depozitare si ustensile de bucatarie. Acestea ii ajuta pe copii sa-si imagineze si sa-si creeze propriile retete, sa-si exerseze abilitatile de gatit si sa se joace cu prietenii lor intr-un mod educativ si distractiv.

Sorț și bonetă bucătar copii 

O bucatarie pentru copii poate fi dotata cu multe accesorii, inclusiv sortul si boneta bucatarului copil, care il fac sa se simta ca un adevarat bucatar. Acestea sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt sigure pentru copii.

Fructe și legume din lemn

De asemenea, multe bucatarii pentru copii sunt livrate cu seturi de fructe si legume din lemn, care ajuta copiii sa invete despre alimentele sanatoase si sa se familiarizeze cu aspectul si textura lor. Aceste jucarii educative ii ajuta sa dezvolte abilitatile de sortare si recunoastere a culorilor.

Ustensile bucătărie copii

Pe langa fructe si legume, seturile de ustensile de bucatarie pentru copii sunt de asemenea incluse in multe bucatarii pentru copii. Acestea includ cuptor cu microunde, cuptor cu gaz, plita, chiuveta, rafturi si dulapuri de depozitare. Cu ajutorul acestor ustensile de bucatarie, copiii invata sa pregateasca diferite feluri de mancare si sa organizeze bucataria.

In plus, jucariile de bucatarie pentru copii sunt o modalitate excelenta de a invata abilitati importante, cum ar fi curatenia si ingrijirea. Dupa ce termina de gatit, copiii pot curata si pune toate jucariile inapoi pe rafturile lor, dezvoltand astfel abilitatile de organizare si ingrijire.

Bucatariile de copii sunt o jucarie educativa si distractiva, care ajuta copiii sa invete despre lumea bucatariei intr-un mod sigur si interactiv. Cu sortul si boneta de bucatar, fructele si legumele din lemn si ustensilele de bucatarie pentru copii, copiii pot sa-si dezvolte creativitatea si abilitatile culinare, invatand in acelasi timp si abilitatile importante de curatenie si ingrijire. Este o modalitate excelenta de a-i introduce copilului tau lumea culinara si de a-l ajuta sa dezvolte abilitati importante pentru viitorul lor.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro. Cele mai importante branduri de bucătării copii sunt: New Classic Toys, DjecoMagni Toys și Egmont Toys

Consimțământ pentru cookie-uri