Sylvanian Families

Sunt 214 produse.

Se afiseaza 1-24 din 214 produs(e)

Figurine Sylvanian Families

Create pentru prima dată în 1985, figurinele Sylvanian Families reprezintă o gamă unică și adorabilă de personaje animale distincte care trăiesc, lucrează și se joacă în ținutul idilic al Silvaniei.

Sylvanian Families își are originea în Japonia, dezvoltându-se ulterior în Marea Britanie în 1987. A devenit o jucărie iconică din anii '80 și a primit premiul UK Toy of the Year timp de trei ani consecutivi. Vândut în peste 50 de țări, Sylvanian Families este un brand global, cu restaurante tematice și un parc tematic dedicat în Japonia. Până în prezent, peste 100 de milioane de figurine Sylvanian Families au fost vândute în întreaga lume.

Sylvanian Families sunt mai mult decât simple jucării; figurinele au propriile lor nume, zile de naștere și chiar personalități. Locuiesc în case elegante, înconjurate de verdeață, pădure, o pajiște și un râu - alcătuind lumea naturală a Silvaniei. Cuvântul Sylvan înseamnă „a pădurii”, iar brandul are trei valori în inima sa: Natura, Iubirea și Familia.

Figurinele Sylvanian Families se adresează atât copiilor, cât și adulților; de la copiii mici care tocmai își fac primii prieteni, copiii mai mari pe cale să înceapă școala, până la adulții nostalgici care își amintesc cu drag de jucăriile din propria copilărie, plus colecționari pasionați de brandul Sylvanian Families.

Calico Critters

Sylvanian Families și Calico Critters sunt de fapt aceeași jucărie. Sylvanian Families a fost lansat pentru prima dată în 1985 de către compania japoneză Epoch Co., iar mai târziu a fost lansat sub numele de Calico Critters în America de Nord de către International Playthings, LLC.

Figurinele Sylvanian Families îi lasă pe copii să își creeze propriile povești și îi ajută să-și dezvolte abilitățile sociale și inteligența emoțională prin jocul imaginativ. Sylvania este un sanctuar în care toată lumea poate face parte din familie, lăsând copiii să învețe despre relații, inclusiv să fie buni unul cu celălalt.

Există o varietate de familii Sylvanian Families disponibile, fiecare cu propriile lor caracteristici și personalități, dar cele mai populare familii Sylvanian Families includ:

Familia de iepurași Ciocolată - O familie de iepuri ciocolatiu, care sunt pasionați de muzică și dans, și au deschis chiar și propriul magazin de îmbrăcăminte.

Familia de veverite Nucă - O familie de veverițe, care sunt antreprenori și au deschis propriul magazin de alimente sănătoase.

Familia de arici - O familie de arici, care sunt pricepuți în construcții și sunt cunoscuți pentru atelierul lor de mobilier.

Acestea sunt doar câteva exemple de familii Sylvanian Families populare, dar există multe alte familii disponibile.

Pe lângă faptul că sunt un obiect de colecție excelent, multe produse Sylvanian Families se conectează, de asemenea, astfel încât să vă puteți dezvolta satul Sylvanian și să creați propria dvs. lume Sylvanian, pe măsură ce colecția dvs. se extinde.

Pe JouJou.ro veți găsi o gamă variată de figurine Sylvanian Family, precum: iepurași Sylvanian, arici, pisici, căței, elefanți, veverițe, alpaca, urși și nu numai. Și ca joaca și voia bună să fie completă, puține să completați colecția de figurine cu căsuțe Sylvanian Families, școli, mobilier, autobuz, mașini, și nu numai. 

Consimțământ pentru cookie-uri