Fișe activități pentru copii – Do a dot - Descarca GRATUIT

Postat de: JouJou In: Activitati copii Pe:

Sunteți în căutare unor activități ușoare pentru copii, potrivite copiilor începând chiar de la 18 luni? Fișele cu activități Do-a-dot sunt în acest caz o variantă potrivită.

Fișele Do a Dot sunt populare în grădinițe, dar și în rândul celor care fac homeschooling. Denumite în numeroase feluri (dab-a-dot, dot-a-dot, do-a-dot), ideea este de tamponare a bulinelor din fișe cu markere speciale.  Pentru cei mici, fișele do-a-dots oferă o practică excelentă pentru coordonarea mână-ochi și dezvoltarea abilităților motorii fine. Activitățile do a dot sunt un pas important în pregătirea copiilor pentru scris, cântat la instrumente muzicale și chiar sport. Copiii învață cum să creeze forme, să își coordoneze creionul și câtă presiune să aplice pe hârtie.

Dacă nu vreți să optați pentru un Set desenează cu buline ce include toate materialele necesare pentru acest tip de activitate, puteți folosi fișele printabile ce se pot descărca de pe site, împreună cu un set de Markere speciale. De exemplu, setul creativ Djeco, Bebe deseneaza cu buline conține:

- 4 planșe fundal - preilustrate cu un contur ușor de urmărit de către cei mici
- 4 carioci cu vârf rotunjit cu ajutorul cărora se pot pune ușor buline colorate prin apăsare.

Culorile sunt testate dermatologic, non toxice. Materiale non-toxice, conforme cu reglementările ASTM D-4236.

Alternativa acestui set sunt Fișele printabile JouJou, împreună cu Setul de markere rotunde pentru bebe. Setul conține 6 carioci concepute pentru mânuţe mici, cu care  bebe poate obține cercuri colorate, printr-o simplă apăsare. Ușor de folosit, cu design ergonomic gândit special pentru cei mici, cu vârf moale, rotunjit și culori vii.

Descarcă GRATUIT cele 20 fișe pentru activități Dot-a-dot de aici: https://joujou.ro/documente/Activitati-dot-a-dot-JouJou.ro.pdf

Și dacă îți plac materialele noastre, te invităm să te înscrii la newsletter ca sa fii la curent cu toate articolele din blog-ul nostru. Pentru că pe JouJou.ro ne place să credem că oferim mai mult decât jucării educative pentru copii, ci și multe idei de activități pe care le puteți face cu copiii, cu un buget redus. 

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie