Top 10 cadouri sub 50 lei pentru Ziua copilului

Postat de: JouJou In: Jucării Pe:

Ziua Copilului este o sărbătoare a copilului ce își are originea în secolul XIX, datorită reverendului Dr. Charles Leonard, pastor al Bisericii Universaliste a Răscumpărătorului din Chelsea, Massachusetts. Ceva mai serios însă, în 1925 la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor un număr de 54 de state adoptă Declarația pentru Protecția Copilului, iar ulterior desemnează o zi pentru serbarea Zilei Copilului.

În România, Ziua Copilului se serbează de 1 iunie. Deși, fie vorba între noi, fiecare zi ar trebui să fie motiv de sărbătoare. De 1 iunie însă, copiii primesc toată atenția părinților, dar și cadouri care să le fie pe plac.

Cum nu întotdeauna dispunem de un buget semnificativ pentru cadouri mărețe, este bine de știut că un cadou cu impact poate fi și cu buget limitat.

Iar daca ai nevoie de idei de cadouri pentru 1 iunie, îți propunem un top 10 jucării sub 50 lei care sigur vor fi pe placul celor mici.

 

Joc balonase Bouncing Bubble

Știți ce simplu este să aduceți puțină magie în viața copiilor dvs.? Cu baloanele de săpun de la Uncle Bubble copiii se pot juca fără ca acestea să se spargă cu ușurință. Disponibil pe patru culori diferite, setul Bouncing Bubbles include 2 mănuși (dimensiuni diferite, una mai mică și una mai mare), 59 ml de soluție, farfurioară și un tub pentru suflare.

Prețul actual este de 45 lei, și poate fi achiziționat de aici

 

Joc matematic - I sea 10!

Dacă îți dorești să cumperi o jucărie educativă, atunci Jocul Matematic I sea 10! cu siguranță va fi pe placul tău. Recomandat pentru copiii între 6 și 10 ani, jocul I sea 10! Este unul dintre cele mai apreciate jocuri educative din shop-ul nostru și este foarte potrivit pentru a învăța adunările. Însă fiind un joc de masă, I sea 10! va garanta și distracția copiilor. Jocul le solicită atenția și rapiditatea copiilor în găsirea combinațiilor ce formează numărul 10.

Prețul actual este de 45 lei, și poate fi cumpărat de aici.

 

 

Set experimente Grafix - Primul meu parfum

Pentru micile domnișoare pasionate de experimente, recomandăm cu drag Setul de experimente Grafix – primul meu parfum. Setul este ideal pentru a învața noțiuni primare de chimie, pentru dezvoltarea creativității si a îndemânării. Unde mai pui că cei mici își vor putea crea propriul parfum cu ajutorul acestui set.

Prețul actual este de 45 lei, și poate fi cumpărat de aici

 

 

Iepurasul de pluș Bella

Chiar dacă bebelușii sub 1 an nu vor ști cu ce ocazie au primit o jucărie nouă, cu siguranță Iepurașul Bella le va aduce un prilej de voie bună. Culorile pastelate, blănița moale si dimensiunile perfecte pentru mânuțele celor mici transforma aceasta jucărie in cea mai plăcută companie.

Prețul actual este de 46 lei, și poate fi cumpărat de aici

 

 

Rucsac pânză pentru colorat

Dacă ai un copil pasionat de lucru manual, de artă și crafturi, cu siguranță îi va face plăcere să primească un rucsac de pânză pentru colorat, împreună cu un set de markere textile. În shop-ul nostru găsiți două variante numai bune pentru băieței și fetițe: model pirați și model unicorn. Copiii au ocazia să își exprime personalitatea creându-și propriul rucsac perfect pentru a-i însoți în escapadele afară.

Prețul actual este de 46 lei, și poate fi cumpărate din secțiunea Crafturi

 

 

Joc de petrecere Djeco Pirate party- găsește comoara

Ce te faci când dintr-un buget limitat trebuie să mulțumești mai mulți copii? Ei bine, soluția noastră sunt jocurile de masă, brandul Djeco având destule variante sub 50 lei. Jocul de petrecere Djeco Pirate party - găsește comoara conține 5 jocuri cu tematica piraților: găsește comoara, joc de observație, joc de logică, desen și mimă.

Prețul actual este de 46 lei, și poate fi cumpărat de aici

 

 

Puzzle Djeco - Mașina de înghețată sau Puzzle Djeco - Mașina de pompieri

Dacă copilului tău îi plac puzzle-urile, să știi că în magazinul nostru găsești puzzle-uri pentru toate gusturile și bugetele. Ne plac în mod deosebit puzzle-urile Djeco întrucât sunt realizate din carton non-toxic și au modele atractive pentru cei mici. Iar din categoria puzzle-urilor cu mai puțin de 20 de piese recomandăm Puzzle-ul Mașina de înghețată sau Puzzle-ul Mașina de pompieri.

Prețul actual este de 46 lei, și pot fi cumpărate de aici (Puzzle masina de înghețată) sau aici (Puzzle mașina de pompieri).

 

 

Kit unicorn Baby Blanca - din plastilina Foam Clay si Silk Clay

Un set încurajează percepția senzorială a copiilor și îi ajută pe aceștia să își dezvolte abilitățile motorii fine. Unde mai pui că spuma de modelare nu este toxică, nu se împrăștie, nu se lipește de haine sau covor. Copiii pot face un minunat unicorn. Noi i-am spus Baby Blanca, dar suntem convinși că cei mici își pot numi noul prieten după bunul plac. Iar prețul...mai că poți cumpăra 2 seturi în bugetul de 50 lei.

Prețul actual este de 29 lei, și poate fi cumpărat de aici

 

 

Set experimente Grafix - Circuite electrice

Setul de  experimente Grafix - Circuite electrice este un kit educativ ce va aduce multă distracție celor mici. Setul este perfect pentru familiarizarea cu noțiuni primare de fizică, copiii având posibilitatea să facă 10 experimente haioase: un conductor electric, pot face ca curentul electric sa circule prin lichid, un balon cu LED si multe altele.

Prețul actual este de 46 lei, și poate fi cumpărat de aici

 

 

Kit de construit OFFBITS PuppyBit

Recomandat pentru copiii peste 6 ani, Kituk de construit OFFBITS PuppyBit îi va permite copilului tău să creeze un mic animal de companie. Setul include 26 de piese, cărticica cu instrucțiuni, instrumentul SuperTool™ conceput astfel încât să se potrivească cu toate dimensiunile pieselor Offbits și un cod de înregistrare unic pentru a putea intra in comunitatea personajelor online OffBits.

Prețul actual este de 47 lei, și poate fi cumpărat de aici.

 

Sperăm că ți-au plăcut jucăriile propuse de noi. Cert e că și cu bănuți puțini poți face un cadou de 1 iunie de efect. Și mai presus de toate, nu uita...pe lângă un mic cadou, copiii se vor bucura cel mai mult de atenția ta. Te sfătuim să o oferi din belșug!

Comentarii

Nu exista nici un comentariu

Lasa un comentariu

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie
Consimțământ pentru cookie-uri