Creativ Hobby

Sunt 568 produse.

Se afiseaza 1-24 din 568 produs(e)

CC Hobby

CC Hobby este un brand renumit în lumea creativității și a activităților de lucru manual, dedicat în special copiilor. Fondat cu scopul de a încuraja imaginația și abilitățile manuale ale celor mici, CC Hobby a devenit rapid un nume de încredere în domeniul jucăriilor educative. Unicitatea brandului constă în varietatea și calitatea produselor oferite, toate fiind create pentru a stimula creativitatea și dezvoltarea cognitivă a copiilor.

Crafturi copii

CC Hobby se mândrește cu o gamă diversificată de jucării, care include crafturi, kituri creative și kituri DIY. Produsele lor sunt concepute pentru a fi atât educative, cât și distractive. Printre cele mai populare articole se numără seturile de plastilină, silk clay și foam clay, fiecare având caracteristici distinctive. De exemplu, silk clay este cunoscută pentru textura sa fină și flexibilitatea extraordinară, în timp ce foam clay oferă o experiență unică datorită materialului său spumos și ușor de modelat. Aceste produse sunt ideale pentru crafturi copii, fiind sigure și ușor de utilizat, perfect adaptate pentru micii artiști.

Crafturi adulți

Printre cele mai iubite jucării de la CC Hobby se numără seturile de plastilină, cum ar fi cele de silk clay și foam clay, care sunt adorate de copii pentru culorile lor vibrante și textura plăcută. De asemenea, kiturile DIY sunt extrem de populare, oferind ore întregi de distracție și învățare. Aceste seturi vin cu toate materialele necesare și instrucțiuni clare, permițând copiilor să creeze diverse obiecte și decorațiuni, de la bijuterii handmade până la figurine și modele complexe. Părinții apreciază aceste jucării pentru beneficiile lor educative și pentru faptul că încurajează petrecerea timpului de calitate în familie.

Beneficiile Educaționale 

Jucăriile CC Hobby nu sunt doar distractive, ci au și un puternic rol educativ. Acestea contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine, a coordonării mână-ochi și a creativității. Fiecare set de kituri creative este conceput pentru a stimula gândirea critică și rezolvarea problemelor, aspecte esențiale în dezvoltarea copiilor. Produsele sunt potrivite pentru diverse grupe de vârstă, începând de la preșcolari până la copii de vârstă școlară, fiecare set oferind activități adaptate nivelului de dezvoltare al copilului. Prin activități de lucru manual, copiii învață să-și exprime ideile și să-și îmbunătățească răbdarea și atenția la detalii.

Descoperă Gama de Jucării CC Hobby pe JouJou.ro

Descoperă întreaga gamă de jucării și jocuri premium de la CC Hobby pe JouJou.ro. Alege dintr-o varietate de kituri creative, crafturi și kituri DIY care vor aduce bucurie și vor stimula creativitatea copiilor tăi. Vizitează acum pagina noastră dedicată și inspiră-ți copilul să creeze și să învețe prin joacă!

Consimțământ pentru cookie-uri