BS TOYS

Sunt 149 produse.

Se afiseaza 1-24 din 149 produs(e)

BS Toys

BS Toys este un brand olandez de jucarii cunoscut pentru articolele sale tipice care implica educatie, creativitate si activitate. Jocurile BS Toys asigura ore distractie copiilor de toate varstele in interior si in aer liber. Realizate in culori vesele si din materiale durabile, jocurile BS Toys sunt destinate dezvoltarii copiilor. Amuzati-va fara prea multe reguli!

BS Toys este un brand care se concentreaza pe crearea de jucarii distractive si indemanatice pentru copii. Daca esti in cautarea unor jucarii de exterior sau pentru petreceri, atunci Buitenspeel ar putea fi exact ceea ce cauti.

Jucării de exterior BS Toys

O gama larga de jucarii pentru exterior sunt oferite de acest brand, inclusiv jocuri de aruncare, jocuri de echilibru, jocuri de sah gigant si multe altele. Aceste jucarii sunt perfecte pentru a fi jucate in parc, pe plaja sau in gradina, iar copiii se vor distra de minune in timp ce isi dezvolta abilitatile motorii si echilibrul. BS Toys promoveaza creativitatea, jocurile fiind provocatoare din punct de vedere fizic, educative si contribuind la dezvoltarea copilului intr-un mod armonios.

BS Toys ofera si o serie de jucarii perfecte pentru petreceri, cum ar fi seturi de jonglat, seturi de magie si jocuri de aruncare. Aceste jucarii sunt perfecte pentru petreceri in aer liber si ofera distractie pentru intreaga familie. Pentru copiii care sunt interesati de jocurile de indemanare, BS Toys ofera o varietate de jucarii de acest tip, inclusiv jocuri de echilibru si jocuri de aruncare. Aceste jucarii sunt excelente pentru dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a coordonarii ochi-mana.

BS Toys ofera si jucarii distractive, cum ar fi jocurile de societate si puzzle-uri, care ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile cognitive si sa invete sa lucreze in echipa. Aceste jucarii sunt excelente pentru a petrece timp de calitate in familie si pentru a dezvolta legaturi stranse. 

Buitenspeel

Brandul face parte din compania olandeza Buitenspeel, care are o reputatie excelenta in ceea ce priveste jucariile de exterior si de petrecere. Toate jucariile sunt fabricate cu materiale de inalta calitate, asigurandu-se astfel ca sunt sigure si durabile. In concluzie, daca cauti jucarii de exterior, de petrecere sau jucarii indemanatice pentru copii, BS Toys poate fi un brand excelent pentru tine. Jucariile lor distractive si de inalta calitate sunt proiectate pentru a-i ajuta pe copii sa se dezvolte si sa se distreze in acelasi timp.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.

Consimțământ pentru cookie-uri