Magna Tiles

Sunt 28 produse.

Se afiseaza 1-24 din 28 produs(e)

Magna Tiles

Magna-Tiles este un brand popular de jucării magnetice, recunoscut pentru magnetii săi puternici și jocurile de construcție inovatoare. Aceste jucării magnetice sunt concepute pentru a încuraja imaginația și creativitatea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a construi și a crea propriile lor structuri unice.

Cu o varietate de forme și dimensiuni, jucăriile magnetice Magna-Tiles permit copiilor să experimenteze și să creeze diverse modele și structuri tridimensionale. Magnetii puternici permit copiilor să construiască structuri solide și stabile, permițându-le să construiască înălțimi impresionante.

Magna-Tiles Metropolis

Magna-Tiles Metropolis este unul dintre cele mai populare seturi de construcție magnetice și include o varietate de forme noi, inspirate de clădirile și structurile din orașe. Această colecție adaugă o nouă dimensiune jocului de construcție magnetic, oferind copiilor oportunitatea de a construi propriile lor orașe și de a explora noile idei și concepte de construcție.

Magna-Tiles Metropolis include și accesorii speciale, cum ar fi străzi, poduri și tuneluri, care permit copiilor să creeze propriile lor modele și să exploreze lumea orașului. Această colecție oferă, de asemenea, o modalitate excelentă pentru părinți și copii să se conecteze și să construiască împreună, explorând lumea orașelor și creativității.

Jocuri de construcție

În plus față de jocurile de construcție, jucăriile magnetice Magna-Tiles sunt, de asemenea, excelente pentru dezvoltarea abilităților de coordonare și a gândirii spațiale la copii. Aceste jucării sunt, de asemenea, sigure și durabile, oferind părinților liniștea că copiii lor se pot juca în siguranță și pot beneficia de o jucărie care poate fi folosită pe termen lung.

Magna-Tiles este un brand de jucării magnetice premiat la nivel internațional, care oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și abilitățile de construcție. 

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.

Consimțământ pentru cookie-uri