Jucarii - Goki

Sunt 103 produse.

Se afiseaza 1-21 din 103 produs(e)

Fondat în 1981, Gollnest & Kiesel – cunoscut drept Goki - este un producător de jucării din lemn inovator din Europa și cea mai mare companie de jucării din nordul Germaniei.

Goki este specializat în jucării tradiționale care contribui la dezvoltarea și încurajarea imaginației și creativității copiilor, precum și dezvoltarea abilităților motorii fine. Dragostea, experiența și responsabilitatea sunt factorii după care se ghidează creatorii GOKI atunci când dezvoltă jucării pentru tinerii aventurieri.

Cu o experiență de aproape 40 de ani în fabricarea jucăriilor, un puternic simț al responsabilității pentru siguranța copilului și un sistem de management al calității extrem de dezvoltat, compania se asigură că jucăriile Goki sunt sigure pentru copii de cele mai mici vârste. Siguranța și asigurarea calității jucăriei sunt deosebit de importante pentru Goki, astfel încât toate jucăriile sunt supuse în mod regulat unor testări ample în laboratorul intern sau în institute de verificare externe.

Cu o gamă mare de puzzle-uri, jocuri de lemn, jucării de inspirație Montessori, jocuri de logică, jocuri de construcție și multe altele, design-urile funcționale și culorile contemporane fac ca jucăriile Goki să iasă cu adevărat în evidență.

Numeroase jucării Goki au primit eticheta „Spiel gut”. Această etichetă distinge jucăriile care îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea, siguranța și valoarea jocului.