Fat Brain Toys

Sunt 65 produse.

Se afiseaza 1-24 din 65 produs(e)

Fat Brain Toys este unul dintre cei mai importanți producători de jocuri și jucării educative din lume. Compania, fondată de soții Mark și Karen Carson, proiectează și realizează jucării educative de calitate, jucării de logică care permit copiilor să se dezvolte cât mai armonios. Învățarea prin joc este dezideratul brandului Fat Brain Toys, dovadă stând sutele de jucării apreciate și chiar premiate la nivel internațional.

Misiunea Fat Brain Toys este să ofere un mod mai inteligent de joacă, să stârnească creativitatea și curiozitatea copiilor și să îi ajute pe părinți să se conecteze cu copiii lor. Iar dacă ești în căutarea unui cadou pentru copii, jucăriile și jocurile Fat Brain Toys vor fi, cu siguranță, apreciate. Fat Brain Toys stabilește noi tendințe în industria jucăriilor colaborând cu inventatori și designeri strălucitori din întreaga lume. Materialele inovatoare și modele creative îi vor atrage pe adulți la fel de mult ca și pe copii. Toate jucăriile sunt testate cu seriozitate, astfel încât beneficiile pe termen scurt și lung în dezvoltarea cognitivă a copiilor să fie cât se poate de valoroase.

Câstigătoare a numeroase premii Parents' Choice Award Winners, jucăriile Fat Brain Toys încurajează imaginația, creativitatea și gândire critică, îmbunătățesc abilitățile de matematică, geometrie și știință, dezvoltă raționamentul spațial și nu numai. De-a lungul timpului producătorul american s-a remarcat atât prin jucăriile bebeluși extrem de inovative, cât și prin jocurile de inteligență, jucăriile motrice, jucăriile senzoriale, jocurile de coordonare și echilibru, etc., toate realizate la standarde de top.

Consimțământ pentru cookie-uri