Jucarii - Dekornik

Sunt 209 produse.

Se afiseaza 1-24 din 209 produs(e)

Dekornik

Dekornik oferă atât imagini de fundal estetice pentru creșe, cât și pentru camerele fetelor și băieților. Aduceți natura în casa dvs. cu gama lor frumoasă de modele cu tematică florală și pădure sau de ce nu creați o temă junglă cu cel mai bine vândut tapet de aventură Savanna! Lasă imaginația să zboare cu balonul cu aer cald sau să se scufunde în adâncul oceanului! Modelele variază de la imprimeuri florale dulci până la dinozauri cool.

Fiecare dintre imaginile de fundal prezintă un decor magic creat cu atenție la cele mai mici detalii și ne face să ne îndrăgostim de el iar și iar. Modelele și nuanțele aduc subtil magie în interior și vă încurajează să creați tot felul de povești.

Puteți decora o cameră cu un autocolant de perete în câteva minute, iar efectul va dura ani de zile iar minirafturile drăguțe din placaj sunt decorul perfect pentru camera micuților exploratori.

Stickerele și tapeturile lor sunt imprimate pe o țesătură specială din poliester creată pentru decorarea pereților. Nu conțin materiale necertificate sau materiale care pot fi dăunătoare.