Connetix Tiles

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Connetix Tiles

Connetix Tiles reprezintă un brand inovator de plăci magnetice semi-transparente care inspiră imaginația și dezvoltă abilitățile de construcție ale copiilor într-un mod captivant și interactiv. Connetix Tiles s-au născut dintr-o pasiune pentru design și educație, lansându-se pentru prima dată în Australia în 2019. Au devenit însă rapid populare în întreaga lume, ajungând unul dintre cele mai populare branduri de jucării magnetice în acest moment. 

Fiecare piesă magnetică este proiectată cu atenție pentru a se potrivi perfect cu celelalte, permițând copiilor să creeze structuri complexe și să dezvolte abilități critice precum rezolvarea problemelor și gândirea spațială.

Connetix Tiles sunt potrivite pentru copiii de toate vârstele și sunt apreciate și de adulți pentru designul lor inovator și versatilitatea lor. De la copiii mici care explorează primele lor construcții, la adolescenții pasionați de știință și tehnologie, Connetix Tiles oferă o experiență captivantă și educațională pentru toată familia.

Gama variată de seturi Connetix Tiles disponibile pe JouJou.ro include seturi de bază, seturi tematice și accesorii suplimentare, precum și seturi speciale care stimulează creativitatea și imaginativitatea în moduri unice și interesante.

Connetix Ball Run Pack

Connetix Ball Run Pack completează perfect gama variată de plăci magnetice Connetix Tiles, aducând o nouă dimensiune de distracție și explorare. Cu o varietate de piste, rampe și accesorii inovatoare, acest set permite copiilor să creeze propriile lor trasee de bile magnetice și să experimenteze legile fizicii într-un mod interactiv și captivant.

Consimțământ pentru cookie-uri