Jucarii ClicsToys

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

ClicsToys

Firma belgiană ClicsToys, condusă de o credință autentică în valoarea și importanța jucăriilor educative pentru dezvoltarea copiilor, invește permanent în inovație și dezvoltare. Faptul că fac o treabă bună a fost confirmat de numeroasele premii pe care le-au câștigat deja. Cele mai renumite seturi de jucării magnetice și jucării de construcții produse de ClicsToys sunt: Clisformers, Stick O și Magformers. 

Clicformers este o jucărie distractivă și plină de culoare pentru copii de la vârsta de 4 ani. Cu seturile Clicformers învățarea prin joc este motorul care conduce la dezvoltarea copilului. Piesele din plastic, viu colorate, rezistente și reutilizabile se pot combina intre ele formand sute de modele.

Stick O sunt jucării magnetice educative, colorate, sigure și distractive! Pe scurt, alegerea ideală dacă căutați jucării educaționale pentru copii începând cu 18 luni.

Magformers sunt jucării educaționale pentru fete și băieți care vă permit să vă construiți propriile structuri 3D magnetice. Magformers sunt jucării magnetice super puternice, care duc copiii în lumea imaginației și creativității nelimitate.