BUKI France

Sunt 82 produse.

Se afiseaza 1-24 din 82 produs(e)

Buki France

De 30 de ani,  BUKI France inventeaza jucarii stiintifice, educative si creative pentru copii si tineri, fete si baieti. Buki France isi propune sa sprijine copiii de la nastere pana la varsta adolescentei in descoperirea universului din jurul lor printr-o gama larga de de jocuri tematice.

Buki France este un brand renumit de jucarii stiintifice care ofera o varietate de produse inovative si distractive pentru copii. Fie ca sunt interesati de biologie, chimie, fizica sau geografie, copiii pot explora lumea din jurul lor cu jucariile Buki France.

Microscop pentru copii 

Unul dintre cele mai populare produse ale Buki France este microscopul pentru copii, care vine cu o serie de lentile si accesorii pentru a permite copiilor sa observe mai bine lumea microscopica. Una din variante oferite este setul Microscop 30 experimente care include un microscop de 23 cm, cu lentile, filtre de culoare și 3 obiective de marire(x200 / x600/ x1200), dar și instrucțiuni cu 30 de experimente, pentru a-i învăța pe copiii să folosească lamelele, să colecteze probe, să regleze microscopul și lumina.

Set chimie pentru copii

Seturile de chimie sunt de asemenea foarte apreciate, oferind copiilor posibilitatea de a experimenta si de a invata despre reactii chimice si proprietati ale materialelor. Cu seturile de chimie de la Buki France, copiii pot crea propriile experimente si pot observa rezultatele. Un produs excelent este Laboratorul de chimie Buki France - 150 de experimente, cu ajutorul căruia copiii pot efectua experimente științifice distractive cu produse de uz casnic, cum ar fi sarea, oțetul și făina.

Glob pământesc 

Globul pamantesc pentru copii este un alt produs popular, care ii ajuta pe cei mici sa inteleaga mai bine geografia si locul lor in lume. Globul este insotit de informatii despre tari, orase si alte caracteristici geografice, ceea ce il face un instrument educativ excelent.

Detector pentru metale

Pentru copiii care sunt fascinati de istorie si arheologie, Buki France ofera si un detector de metale pentru copii, care le permite sa gaseasca obiecte ascunse in sol. Acesta este un mod distractiv si interactiv de a invata despre istorie si de a explora lumea din jurul lor.

Jucării științifice pentru copii 

In plus fata de aceste produse, Buki France ofera o gama larga de jucarii stiintifice pentru copii, inclusiv jucarii de constructie, jucarii de sortare si jucarii de stivuire, care incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a gandirii logice la copii mici. Aceste jucarii pot fi folosite si ca un instrument de invatare a formelor si culorilor.

Jucariile stiintifice de la Buki France ofera o modalitate excelenta de a educa si de a distra copiii. Microscopul pentru copii, seturile de chimie, globul pamantesc pentru copii, detectorul de metale si alte jucarii stiintifice oferite de Buki France pot ajuta copiii sa isi dezvolte abilitatile stiintifice si sa descopere lumea in mod distractiv si interesant.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.

Consimțământ pentru cookie-uri