Jucarii - Epoch Games

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Epoch Games

Epoch Co., Ltd., o companie japoneză de jucării fondată în 1958, a devenit celebră pentru creația de jocuri și jucării inovatoare de înaltă calitate, iar una dintre cele mai remarcabile colaborări ale sale a fost cu celebrul personaj Super Mario. Jocurile cu Super Mario de la Epoch au adus magia lumii Nintendo în universul jucăriilor și au devenit rapid favoritele copiilor și fanilor pasionați ai francizei.

Jocurile cu Super Mario create de Epoch Games au cucerit în ultimii 2 ani întreaga lume. Super Mario este un personaj iconic, cunoscut în întreaga lume pentru aventurile sale pline de culoare și amuzament. În colaborare cu Nintendo, Epoch a creat o gamă impresionantă de jocuri și seturi cu Super Mario, care oferă copiilor și colecționarilor oportunitatea de a se bucura de personajele și scenariile iubite din lumea Super Mario.

Super Mario

Seturile includ figurine ale lui Mario, Luigi, Peach, Bowser și altele, precum și obiecte și decoruri specifice jocurilor. Aceste jocuri nu sunt doar distractive, ci și educative. Ele stimulează creativitatea, îmbunătățesc abilitățile de rezolvare a problemelor și dezvoltă coordonarea ochi-mână. Copiii pot explora lumea Super Mario, creând propriile povești și aventuri. Cu ajutorul acestor seturi, ei pot dezvolta o legătură profundă cu aceste personaje îndrăgite și pot recrea scenele lor preferate din jocurile video.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.