Chalk and Chuckles

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Chalk and Chuckles

Echipa Chalk and Chuckles crede în puterea jocului în conturarea învățării, abilităților, experiențelor și viitorului copiilor, prin jocurile pe care le joacă. Un viitor, în care vor fi adulți activi, încrezători, curioși, flexibili, creativi, conectați, amabili și fericiți. Un viitor în care fiecare copil va crește pentru a fi încrezător în sine, se va simți demn, arată empatie și nu va înceta niciodată să învețe.

Chalk and Chuckles ajută familiile să se deconecteze de tehnologie și să se conecteze între ei, construind în același timp caractere, valori și abilități cheie de învățare. Fiecare joc Chalk and Chuckles este ușor de învățat, distractiv și construiește abilități de bază pentru toți. Toate jocurile sunt proiectate ținând cont de educația și dezvoltarea sănătoasă a copilului. Jocurile educaționale Chalk and Chuckles au fost dezvoltate de un psiholog instruit la Harvard și au fost concepute pentru a ajuta la învățarea despre emoție, empatie, munca în echipă, dezvoltarea cognitivă, urmărirea vizuală și alte competențe.

Găsiți jocuri de familie unice și captivante, jocuri de strategie, jocuri educative, puzzle-uri, jocuri cu zaruri, jocuri de societate, jocuri de cărți, jocuri preșcolare, jocuri de geografie și jocuri de călătorie pentru copii de toate vârstele!  

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.

Consimțământ pentru cookie-uri