Aquabeads

Sunt 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)

Aquabeads

Povestea brandului Aquabeads a început în Japonia, în anul 2004 a fost lansată prima gamă de seturi Aquabeads. De atunci, brandul a cunoscut o creștere continuă, cu expansiune în întreaga lume. Astăzi seturile Aquabeads sunt prezente în peste 45 de țări din întreaga lume. Ceea ce face Aquabeads atât de atractiv este sistemul unic de lipire a margelelor, care se bazează pe apă. Copiii pot crea forme și modele cu ușurință, fără a fi nevoie de fier de călcat sau lipici. Astfel, Aquabeads devine o activitate sigură și curată, potrivită chiar și pentru cei mai mici artiști în devenire.

Mărgele Aquabeads

Câteva dintre cele mai populare seturi Aquabeads sunt: Set mărgele Aquabeads,pentru incepatori, cu geantă, 900 bc, pentru cei care doresc să înceapă,  Set mărgele Aquabeads Super Mario pentru pasionații de Super Mario, și  Set mărgele Aquabeads Prințese Disney, pentru micuțele domnișoare. Cu toate aceste opțiuni, fiecare copil poate găsi un set potrivit nivelului său de experiență și intereselor sale.

1.      Mărgele solide - Mărgele rotunde clasice

2.      Mărgele bijuterie - Mărgele strălucitoare precum bijuteriile

3.      Mărgele poligonale - Cele mai bune mărgele pentru creații precum vehicule și dinozauri

4.      Mărgele stele - Mărgele care adăugă textură creațiilor tale

5.      Mărgele strălucitoare - Mărgele în culori strălucitoare

Aquabeads tips & tricks

Pentru a crea cu succes figurine din margele Aquabeads, există câteva sfaturi esențiale. În primul rând, pregătiți spațiul de lucru și asigurați-vă că aveți toate culorile necesare la îndemână. Urmați cu atenție modelele din seturile Aquabeads și asigurați-vă că pulverizați suficientă apă peste mărgelele. Iată câteva sfaturi pe care să le ai în vedere:

·        Când margelele nu se lipesc corect, mai pulverizați puțină apă pe spatele desenului și lăsați să se usuce.

·        Când partea din spate a unui model de mărgele nu este lucioasă, pulverizați mai multă apă pe spate și lăsați să se usuce.

·        Dacă designul mărgelelor începe să se îndoaie, plasați-l sub o revistă sau o carte grea.

·        Dacă designul mărgelelor se rupe, reasamblați și pulverizați cu apă.

Cât de sigure sunt Aquabeads?

Toate produsele Aquabeads sunt fabricate din material non-toxic și respectă standardele de siguranță pentru jucării din întreaga lume, inclusiv EN71, ASTM F963. Unul dintre ingredientele Aquabeads este PVOH (PVA). PVOH este utilizat în viața de zi cu zi, cum ar fi lipici sau capsule pentru medicamente. Când apă este pulverizată pe Aquabeads, acest ingredient fuzionează și margelele se lipesc unele de altele.

Aquabeads reprezintă deci o modalitate creativă și educativă de a petrece timpul cu copiii, stimulând imaginația și abilitățile lor artistice. Cu o istorie impresionantă și o gamă variată de seturi, Aquabeads continuă să aducă bucurie și inspirație în casele familiilor din întreaga lume.

Descoperă întreaga gama de jucării și jocuri premium din portofoliul JouJou.ro.

Consimțământ pentru cookie-uri